Blir det semifinale på Oppsal? – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel søndag kveld?

Blir det semifinale på Oppsal?

Svaret får du i Oppsal Arena søndag kveld, når Oppsal og Byåsen møtes i den avgjørende kvartfinalen.

Med ett fattig mål å ta igjen på Byåsen fra den første kvartfinalen, er sjansen for videre avansement så absolutt tilstede på hjemmebane.

I onsdagens kvartfinale i Trondheim så det en stund noe mørkt ut for Oppsal, som brukte en omgang på å komme i gang. I kampens andre halvdel var det imidlertid lite å utsette på jentene, som virkelig tok tak, og fikk betalt med et bra utgangspunkt før søndagens kamp (26-27).

Å hente inn ett mål synes som en overkommelig oppgave, men det gjelder å være på hugget fra start av i Oppsal Arena. Da lagene møttes i serien samme sted i januar, vant hjemmejentene ganske så komfortabelt (32-25). Med en tilsvarende innsats på søndag, er det bare å rette blikket inn mot to semifinaler i mai.

Kvartfinalen starter kl. 18.00. Husk at håndball oppleves best i hallen – velkommen i Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook