Spenningen lever om semifinalebillett – Oppsal Håndball
Amanda Kurtovic

Spenningen lever om semifinalebillett

Oppsaljentene leverte en mektig opphenting mot Byåsen, og bør ha solide muligheter for en semifinalebillett.

Oppsal innledet kampen noe «rustne», antagelig på grunn av vel en måneds pause fra kamp. I den første omgangen slet jentene veldig bakover, noe som bidro til at de lå under ganske så mye til pause (18-11).

I den andre omgangen løftet de blå seg vesentlig. Oppsaljentene kriget seg inn i kampen igjen ved bedre forsvarsspill, samtidig som Marie Sundfør Tømmerbajkke viste fram målvaktsspill av klasse.

Med 10 minutter igjen av kampen var hjemmelagets ledelse utlignet, og under slutten av kampen fulgte lagene hverandre tett, men med Oppsal som det førende laget. Byåsen klarte imidlertid å hente seg inn, og maktet til slutt også å sette inn vinnermålet 15 sekunder før slutt.

Resultaltavla viste til slutt 27-26 i favør hjemmelaget, noe Oppsals trener Arne Senstad var rimelig godt fornøyd med: -Vi gjorde en mektig opphenting i andre omgang. Det er lett å forstå at vi var rustne i starten på grunn av den lange kamppausen vi nå har hatt. Kveldens resultat er et godt utgangspunkt for oss. Nå er det opp til oss selv å vise at vi fortjener en semifinaleplass.

Kveldens priser for beste spillere gikk til hvert av lagenes mestscorende: Amanda Kurtovic hos Oppsal (9 mål) og Maria Hjerner hos hjemmelaget (8 mål).

Returmøtet spilles søndag 26. april kl. 18.00 i Oppsal Arena. Vilken thriller det vil bli!

Flere bilder fra kampen her

KAMPFAKTA

Byåsen – Oppsal 27-26 (18-11)
Sluttspill Grundigligaen kvinner 2014/15, 1.kvartfinale
Trondheim Spektrum 22. april 2015

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Kaja Kristensen 2, Anniken Dahl Christensen, Anne Kjersti Suvdal 2 (2), Malin Aune 3, Jenny Handal Sneve 3, Izabela Duda 1, Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 2, Amanda Kurtovic 9, Christine Homme 4 og Nina Stokland

Målscorere Byåsen: Maria Hjertner 8, Marta Tomac 5, Ida Marie Nagelhus Hernes 4 (1), Kristin Venn 3, Maren Nyland Aardahl 1,  Marie Henriksen 1,  Marit Røsberg Jacobsen 1,  Vera Bekken 1, Marit Røsberg Jacobsen 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Byåsen 2×2 min
Dommere: Eskil Braseth og Leif Andre Sundet

håndballbørsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!