Sluttspillet starter i Trondheim – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel på onsdag?

Sluttspillet starter i Trondheim

Oppsal møter Byåsen onsdag kveld, i den første av to kvartfinaler i sluttspillet.

Det ligger an til to tøffe kamper mot Trondheims stolte håndballjenter. Likefullt har Oppsal den nyere statistikken på sin side, siden det ble seiere i begge lagenes møter i det ordinære seriespillet.

Nå er det blanke ark som gjelder, og Oppsal har dessuten hatt en lang pause fra den siste serierunden før påske. Byåsen derimot, som endte på femteplass i serien, har allerede hatt to kamper mot Skrim i sluttspillet. Begge endte med firemålsseier til trønderne.

Kampen i Trondheim Spektrum er på papiret helt åpen, og uansett resultat onsdag kveld vil det hele først bli avgjort i returmøtet i Oppsal Arena førstkommende søndag.

Trener Arne Senstad, som nylig kunngjorde at han gir seg ved sesongslutt, har god tro på at jentene vil avslutte klubbens beste sesong noensinne på vakkert vis. -Vi motiveres sterkt av muligheten for å være med i sluttspillet, minst en runde til…

Kampen starter kl 18.oo, og den kan følges på TV2Sumo. I tillegg er det denne onsdagen også Håndballextra på TV2 Sportskanalen.
publikumsfavoritt-header-kvinner-2