Arne Senstad gir seg ved sesongslutt – Oppsal Håndball
Arne Senstad

Arne Senstad gir seg ved sesongslutt

Oppsaldamenes trener har meddelt at han ønsker å gi seg når sesongen er over.

Arne Senstad kan se tilbake på en sesong med gode resultater i Oppsal. At han likevel allerede nå ønsker å avslutte sin gjerning i klubben, henger sammen med flere forhold. –Spesielt har det vært en tøff tilværelse å pendle så mye som jeg har gjort, som småbarnspappa. Samtidig var det viktig for meg å orientere om min beslutning nå, før mange viktige beslutninger rundt neste sesong skal fattes.

Sportslig leder for Oppsal Håndball damer elite, Morten Larsen, beklager sterkt trenerens beslutning om å gi seg ett år for kontrakten går ut. –Vi tar Arnes avgjørelse til etterretning, og ønsker ikke å lage støy rundt dette. Nå konsentrerer vi oss om arbeidet med raskt å finne en solid erstatter til trenerjobben.

Senstad og Larsen er enige om at fokuset nå skal ligge på det sportslige, der Oppsal onsdag kveld skal ut i den første av to kvartfinaler mot Byåsen. –Vi skal mobilisere jentene på best mulig vis og avslutte sesongen med stil!