Tap i siste serierunde i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Tap i siste serierunde i Oppsal Arena

Fredrikstad hadde mest å spille for, og gikk seirende ut av den siste serierunden,

Før sesongens siste seriekamp var det klart at Oppsal ville bli nummer fire i Grundigligaen, klubbens beste plassering noensinne på kvinnesiden. Fredrikstad lå på nedrykksplass, men med teoretisk mulighet for kvalifiseringsplass, så sant Halden tapte sin siste kamp.

Oppgjøret startet jevnt, der lagene fulgte hverandre til midtveis i den første omgangen. Da dro gjestene noe i fra, og ledet en stund med fire mål. Hjemmejentene hentet seg noe inn mot slutten, slik at tavla viste 10-12 ved pause.

Kampbildet endret seg lite i den andre omgangen. Fredrikstad hadde mer pondus enn hjemmelaget, og de dro etter hvert flere mål i fra, og kunne til slutt kontrollere inn en seksmålsseier.

fbk_time-out
Dagens Oppsaljente ble Anne Kjersti Suvdal, og hun var også mestscorende på hjemmelaget med 5 mål. Banens dominant var imidlertid FBKs Anette Helene Hansen, som puttet hele 11 mål for gjestene. Til tross for seieren holdt det likevel ikke for Fredrikstad. Halden vant nemlig sin kamp, noe som betyr at FBK må ta turen ned i 1.divisjon.

Oppsal kan nå innrikte seg mot kvartfinale i sluttspillet. Den vil bli spilt som best av to kamper, med bortekamp 22. april og returmøte i Oppsal Arena søndag 26. april.

Flere bilder fra kampen her (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge)