Et lag i poengnød gjester Oppsal Arena – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel søndag kveld?

Et lag i poengnød gjester Oppsal Arena

Lørdag ettermiddag er det klart for siste runde i årets Grundigliga. Oppsal får besøk av Fredrikstad.

Oppsaljentene ligger på fjerdeplass på tabellen, en plass de vil beholde uansett resultatene i den siste serierunden. Likevel er det ingen tvil om at hjemmelaget går for seier på lørdag. To poeng vil være viktig, både som en gest til publikum for trofast støtte gjennom sesongen, og for å ta med seg godfølelsen inn i sluttspillet, som for Oppsals del vil starte 22. april.

Fredrikstad er imidlertid ingen enel motstander å hanskes med, og spesielt ikke nå siden laget ligger, mildt sagt, svært utsatt til på tabellen. I øyeblikket innehar østfoldingene direkte nedrykksplass, og uten poeng på lørdag blir det garantert 1.divisjonsspill i Kongstenhallen neste år.

Lagene delte poengene da de møttes i Fredrikstad tidlig i januar. Kan hende ligger det an til en ny thriller lørdag kl.16.00. Velkommen til Oppsal Arena og årets siste seriekamp!

Følg Oppsal Håndball på Facebook