Spennende lokaloppgjør på onsdag – Oppsal Håndball
Nina Stokland i skuddet

Spennende lokaloppgjør på onsdag

Det er alltid litt ekstra tenning og nerve når Nordstrand og Oppsal møtes.

Oppsals mange landslagsjenter er tilbake fra turneringer i Frankrike og Portugal. Nå gjelder det å omstille til en spennende serieavslutning i Grundigligaen, der to kamper venter i løpet av fire dager.

Først ut er byderbyet mot Nordstrand i Bjørnholthallen på onsdag. Det er en kamp som betyr mye for begge lag, utover det å være best i byen for kvelden. Oppsal bør vinne for å ha heng på bronseplassen, mens Nordstrand ligger ganske utsatt til på niendeplass.

Utfra tabellsituasjonen bør Oppsal være relativt klare favoritter, men utfallet i lokaloppgjør med stor betydning, er vanskelig å forutse. Det kom også tilsyne da lagene møttes i Oppsal Arena i desember, en kamp som Nordstrand vant relativt enkelt.

Nettopp tapet i Oppsal Arena før jul vil nok trigge Oppsal et knepp ekstra når kampen blåses i gang kl. 19.00. Nordstrand inviterer dessuten med gratis adgang, så Bjørnholthallen bør absolutt være stedet å tilbringe onsdagskvelden!

noblad.no: Nordstrand og Oppsal møtes til slaget om Oslo

Følg Oppsal Håndball på Facebook