Amanda Kurtovic og Christine Homme til Golden League – Oppsal Håndball
Amanda Kurtovic

Amanda Kurtovic og Christine Homme til Golden League

Oppsal har tre spillere med når verdens beste landslag skal spille turnering i Frankrike.

Oppsals høyrekant Malin Aune var med i det første uttaket til Golden League, og når landslagssjef Thorir Hergeirsson i dag har komplettert troppen med to spillere til, falt valget på Christine og Amanda.

Dette er en velfortjent belønning til to jenter som har jobbet hardt det siste året for å komme tilbake på det absolutte toppnivået.

homme3

Christine Homme kan se tilbake på svært mange landskamper i aldersbestemte klasser, og hun fikk også en landskamp på seniornivå tilbake i 2010. Etter flere år utenfor landslagsdiskusjonen, tok Christine grep sist sommer ved å prioritere håndball og trening i større grad igjen. Det har resultert i en flott sesong for Oppsal, og nå altså landslagsplass.

amanda_kurtovic

Amanda Kurtovic har hele 43 landskaper på seniornivå, men har vært ute av landslaget siden mars 2013 på grunn av store skadeproblemer. Etter at hun kom til Oppsal i sommer, har møysommelig innsats steg for steg brakt Amanda tilbake i gryende storform, noe hun fått vist i Grundigligaen for Oppsal etter nyttår.

For Oppsal som klubb, og for trener- og støtteapparat, er det en stor fjær i hatten å lykkes så godt med å utvikle spillere at de blir løftet opp på det absolutt øverste landslagsnivået.

Store gratulasjoner går til spillerne som reiser til Frankrike 16. mars. Vi ønsker Håndballjentene lykke til i Golden League!

Se hele uttaket og programmet for Golden League

Følg Oppsal Håndball på Facebook

Stem-og-vinn