Frida med ny kontrakt – Oppsal Håndball

Frida med ny kontrakt

Stortalentet Frida Nåmo Rønning fortsetter i Oppsal.

Frida, som er ekte Oppsaljente, har hatt en fantastisk utvikling de siste to årene. Sin unge alder til tross har hun gjennom to meget gode sesonger i eliteserien markert seg som et av landets største talenter.

Frida ble stemt fram som årets nykommer av spillerne i eliteserien i fjor, og hun er kåret til Oppsals beste spiller i svært mange kamper de siste to sesongene.

Trener Arne Senstad er svært fornøyd med underskriften til Frida: -Hun vil være en svært viktig brikke for Oppsal i årene framover, og hun kan også bli en sentral skikkelse på norske landslag. Frida har i hvert fall innstillingen og forutsetningene som skal til for å nå langt.

Frida-2015
En ettertraktet signatur (Foto: Djordje Teodorovic)