Full pott igjen! – Oppsal Håndball

Full pott igjen!

Oppsal J18 leverte nok en knall Lerøyrunde. "Hjemme" i Linderudhallen kunne jentene bokføre 6 nye poeng.

Etter 12 kamper står Oppsal med full pott; 24 poeng! Det samme har Byåsen klart. I finalerunden, som spilles i Bergen siste helgen i april, vil det avgjøres om det er Oppsal eller Byåsen som har landets beste J18-lag.

Helgen åpnet med solid 10-målsseier mot Årstad, fortsatte med 24-21 mot Våg (som var laget som slo Oppsal i årets kval til Lerøy), før runden ble avsluttet med 17-15 mot Fredrikstad. Det er bare å gratulere med nok en fantastisk runde!

Disse deltok i kampene i Linderudhallen (antall mål i parentes):
Rikke Jansson, Mariann Gabrielsen (10), Katrine Seem Koren (5), Eira Aune (13), Hanne Sofie Wilberg (9), Marte Viljugrein Limi (4), Kamilla Flem Mathisen (2), Ricke Bøttger (21), Helene Bakken Rontén (4), Eli Marie Raasok, Therese Bakken Rontén (2), Ida Emilie Myhre (1) og Ine Sundli Eek

rickeB

Ricke Bøttger leverte i Linderudhallen. (Foto: Aage Aune)

Resultater og tabell

Følg Oppsal Juniorelite på Facebook