Festhåndball på Hamar – Oppsal Håndball

Festhåndball på Hamar

En glimrende 2.omgang sørget for målorgie og to poeng til Oppsal.

Oppsal kom best i gang i Prestrudhallen, og var det førende laget gjennom hele den første omgangen. Midtveis ledet de blå med 4 mål, men hjemmelaget kjempet seg tilbake i matchen. Ett mål av Izabela Duda på direkte frikast ved omgangens slutt, sendte likevel Oppsal til pause ett mål foran etter en målrik omgang (16-17).

Marie Sundfør Tømmerbakke, tilbake i målet etter en liten strekk, sto en god kamp og ble kåret til Oppsals beste. (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

I andre omgang gjorde Oppsaljentene kort prosess med vertene. De åpnet omgangen på forrykende vis, og nettet hele åtte ganger før Storhamar fikk sitt første mål. Med det var kampen avgjort, men Oppsal avsluttet også kampen på en flott måte. Jentene stoppet ikke før de nådde 40 scoringer, noe som er rekord i antall mål under de tre sesongene Oppsal har spilt i eliten.

Amanda Kurtovic er for alvor på gang. Hun scoret sju mål og leverte en ny god kamp. (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

På en kveld da hele laget imponerte, ble Marie Sundfør Tømmerbakke kåret til Oppsals beste spiller. Izabela Duda ble mestscorende med 9 mål på sin gamle hjemmebane. Publikum i Prestrudhallen fikk også se en annen tidligere Storhamarspiller debutere for Oppsal, da Lise Løke fikk sine første minutter etter overgangen fra Larvik.

Med kveldens utklassing befester Oppsal sin posisjon i fighten om tredjeplassen på tabellen. Når det gjenstår tre serierunder står kampen om bronseplassen mellom Tertnes (24 poeng), Oppsal (24 poeng) og Byåsen (23 poeng).

God kamp av Anne Kjersti Suvdal, som scoret sju ganger i Prestrudhallen. (Arkivfoto: Morten Schau)

Neste kamp for Oppsal er mot Vipers i Oppsal Arena førstkommende onsdag.

noblad.no: Oppsal scoret 40 mot Storhamar
ha.no: – Noe av det dårligste jeg har sett

Vilde Mortensen Ingstad var god på Hamar. Hun noterte seg for åtte mål. (Arkivfoto: Morten Schau).

KAMPFAKTA
Storhamar – Oppsal 29-40 (16-17)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 19. serierunde
Prestrudhallen 4. mars 2015, 351 tilskuere

Oppsal:  Eli Marie Raasok, Marie Sundfør Tømmerbakke – Kaja Kristensen, Anniken Dahl Christensen, Anne Kjersti Suvdal 7 (3), Malin Aune 3, Jenny Handal Sneve 2, Izabela Duda 9, Tina Magnus 1, Vilde M. Ingstad 8, Lise Løke 1, Amanda Kurtovic 7, Christine Homme og Nina Stokland 2

Målscorere Storhamar: Maja Jakobsen 7, Tonje Enkerud 5, Lise Binger 5, Linn-Marie Birkeland 4, Betina Riegelhuth 3, Ellen Marie Folkvord 2,  Martine Hovden 2, Elise Skinnehaugen 1

Utvisninger: Oppsal: 4×2 min; Storhamar: 1×2 min
Dommere: Carina Marie Brataas og Jannicke Kirkelund

Landslagsuttatte Malin Aune feiret sin 20-årsdag med tre mål og storseier mot Storhamar. Vi gratulerer med dagen! (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!