Malin Aune til Golden League – Oppsal Håndball

Malin Aune til Golden League

Malin Aune er med når håndballjentene skal spille Golden League i Frankrike.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson har tatt ut 14 av 16 spillere som skal spille årets Golden League, som avvikles i Frankrike senere i mars. Blant de uttatte er det svært gledelig å finne Oppsals Malin Aune, som med dette får sin første utfordring på det absolutte toppnivået.

Malin, som er født i 1995, er den i særklasse yngste spilleren i troppen. Selv om dette blir debuten på seniornivået, har Malin lang erfaring fra spill med det norske flagget på drakta. Hun kan se tilbake på 80 kamper på yngre landslag.

I årets Golden League deltar, foruten Norge, Polen, Danmark og Frankrike.

Oppsal Håndball gratulerer masse med uttaket, og ønsker Malin lykke til i Frankrike!

Se innkalling og program hos NHF