Oppsal møter Storhamar – Oppsal Håndball

Oppsal møter Storhamar

Fire serierunder gjenstår, og det drar seg til i kampen om poeng og plasseringer.

Tabellfirer Oppsal setter onsdag kurs for Prestudhallen på Hamar der Storhamar er vertskap. Hamarlaget har ikke helt fått det til å klaffe denne sesongen, men etter å ha sanket fem poeng på de siste tre kampene synes de å være på god vei ut av nedrykksstriden. Laget ligger i øyeblikket på åttendeplass.

Oppsals Vilde M. Ingstad kriger så det holder begge veier, her mot Storhamar i Oppsal Arena i høst. (Foto: Morten Schau)

Oppsal og Storhamar har møttes både i serien og cup tidligere denne sesongen, der begge oppgjør endte med seier til de blå.  NM-kampen, som ble spilt på Hamar, var imidlertid så jevn at det måtte ekstraomganger til. Trolig vil det bli en tett fight også denne gang, mellom to lag som kjenner hverandre godt. Oppsal bør ta poeng for å være med i kampen om bronseplassen, mens Storhamar trenger poeng for å komme lenger unna kvalikkplassen.

Oppsals trener Arne Senstad kjenner Storhamar og Prestrudhallen bedre enn de fleste etter mange års fartstid som trener for Hamarlaget. (Foto: Morten Schau)

Kampen starter 19.00 og vises i sin helhet på TV2 Sumo.
Onsdag er det dessuten Håndballextra på TV2 Sportkanalen, der alle rundens kamper på både herre- og kvinnesiden blir viet oppmerksomhet.

Har du ikke abonnement på TV2 Sumo, kan du løse dette til en god pris via Oppsal Håndball!
Les mer om dette.

Følg Oppsal Håndball på Facebook