Oslos beste mot verdens beste – Oppsal Håndball

Oslos beste mot verdens beste

Onsdag er de største håndballstjernene på plass i Oppsal Arena.

Ett av sesongens store høydepunkter venter når Larvik kommer på besøk i Oppsal Arena på onsdag. Gjestene står med en helt utrolig statistikk i eliteserien med over 300 kamper på rad uten tap. Forrige gang vestfoldlaget tapte en seirekamp var tilbake i 2001…

Trolig må det et lite under til om seiersrekken skal bli brutt på onsdag. Larvik har de siste månedene kjørt over alle motstandere  i den hjemlige serien, og de har også vunnet alt av kamper i Champions League så langt.

Frida Nåmo Rønning og alle øvrige på Oppsal gleder seg stort til onsdagens kamp. (Arkivfoto: Morten Schau)

Kampene mot nettopp Larvik er likevel til stor inspirasjon, og hjemmejentene vil gjøre alt de kan for å demme opp mot Nora Mørk & co. Det er mye læring i å strekke seg mot de beste, og de blå har dessuten ofte prestert bra mot Larvik. Da vestfoldlaget besøkte Oppsal Arena i fjor holdt Oppsal godt følge i halvannen omgang, selv om de endte ti mål bak ved festens slutt (23-33). Da lagene møttes i Larvik i høst ble det også timålsseier til stjernegalleriet fra Vestfold.

Kampen på onsdag blåses i gang kl 19.00. Med stjerner på besøk ventes det mer publikum enn vanlig, noe som kan gi litt kø i døra. Beregn derfor ekstra god tid på onsdag.

Håndballopplevelsen er alltid best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook