Oppsal seiret i thriller – Oppsal Håndball

Oppsal seiret i thriller

Det ble to poeng med hjem til Oslo etter en svært så spennende kamp i Remmenhallen.

Etter en jevn start på kampen, der lagene fulgte hverandre til 9-9, gikk Oppsal direkte opp fire mål foran, en ledelse som de siden kontrollerte inn til 15-12 ved pause.

I den andre omgangen brukte hjemmelaget kun få minutter på å komme ajour på 16-16. I perioden som fulgte, for ikke å si resten av kampen,  sto oppgjøret og vippet. Oppsal var stort sett ett mål eller to i føringen, men haldenserne kom hver gang tilbake, og med ti minutter igjen å spille var det hjemmelaget som hadde overtatt ledelsen (21-20).

Avslutningen ble usedvanlig spennende, der Oppsal utlignet Haldens ledelse med halvannet minutt igjen å spille. Frida Nåmo Rønning sendte så Oppsal tilbake i føringen med ett minutt igjen på kampuret, mens Haldens siste forsøk ble effektivt reddet av Marie Sundfør Tømmerbakke.  Dermed endte det med seier 24-23 til Oppsal, til stor jubel fra de tilreisende supporterne.

Vilde Mortensen Ingstad (artikkelbildet) ble kåret til Oppsals beste spiller, mens målvakt Tone Wølner fikk prisen på hjemmelaget. Den yngste spilleren på banen, supertalentet Frida Nåmo Rønning, ble kampens toppscorer med 8 nettkjenninger.

Oppsal ligger fremdeles på fjerdeplass etter kveldens runde, med like mange poeng som Tertnes på bronseplassen. Neste kamp for Oppsal er mot verdens beste lag. Larvik kommer nemlig til Oppsal Arena neste onsdag. Be there!

Remmenhallen 18. februar 2015, 442 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Eli Marie Raasok – Kaja Kristensen, Anniken Dahl Christiensen, Anne Kjersti Suvdal 3 (1), Jenny Handal Sneve 1, Tina Magnus 1, Vilde M. Ingstad 4, Amanda Kurtovic 2, Frida Nåmo Rønning 8 (1), Christine Homme 2 og Nina Stokland 3

Målscorere Halden: Martine Kjøniksen Moen 6, Cecilie Mørk Hansen 6 (2), Julie Bang 4, Melanie Felber 3, Mette Kryger Jørgensen 3, Pernille Wang Skaug 1

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min; Halden: 2×2 min
Dommere: Andre Hansen og Øistein Pettersen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!