På revansjetokt – Oppsal Håndball

På revansjetokt

Onsdag skal det knives om poeng mot laget som gikk til NM-finalen på bekostning av Oppsal.

Halden sliter nest nederst på tabellen i Grundigligaen med åtte poeng. Det har blitt få poeng på østfoldingene de siste månedene, selv om laget tildels har prestert bra i flere kamper, og da særlig på hjemmebane. I den siste kampen i Remmenhallen tok haldenserne faktisk begge poengene mot Vipers.

Da lagene møttes i serien i Oppsal Arena tidlig i oktober, vant de blå med to mål.  En måned senere var det derimot Halden sin tur til å juble samme sted etter seier i en høydramatisk semifinale i NM, der det måtte fire ekstraomganger til før avgjørelsen falt.

Cupnederlaget var av det heller sure slaget for Oppsal, og jentene ønsker nå å vise at tapet først og fremst var et arbeidsuhell. Motivasjonen vil derfor være på topp i Remmenhallen på onsdag.

Vilde Mortensen Ingstad er en bauta i forsvar og dessuten mestscorende hos Oppsal så langt i Grundigligaen. Hun blir en viktig brikke for de blå i Halden på onsdag. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Kampen er oppført å starte kl 19.20 (!), og den vises i sin helhet på TV2 Sumo. Denne onsdagen er det også Håndballextra på TV2 Sportkanalen, der alle rundens kamper på både herre- og kvinnesiden vil bli viet oppmerksomhet.

Har du ikke abonnement på TV2 Sumo, kan du løse dette til en god pris via Oppsal Håndball!
Les mer om dette.

Følg Oppsal Håndball på Facebook