Oppsal tapte toppkampen – Oppsal Håndball

Oppsal tapte toppkampen

En halv omgang med måltørke ødela for Oppsal.

Åpningen på kampen var god for Oppsal, som ledet 7-6 etter vel halvspilt første omgang. Flere mål ble det imidlertid ikke på hjemmejentene før pause (!), mens drammenserne scoret jevnt og trutt og kunne gå til hvilen med 7-13.

Tente jenter klare til kamp; Marie Sundfør Tømmerbakke og Anniken Dahl Christensen. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Resten av kampen ble da mest en transportetappe for gjestene, som kontrollerte oppgjøret inn til seier 18-26. Hjemmelaget leverte en helt ok forsvarskamp mot et godt Glassverket, mens det er en god del å ta tak i framover der prestasjonene varierer stort.

June Bøttger (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Vilde Mortensen Ingstad fikk fortjent premien som beste spiller på Oppsal, og hun var også den som leverte best offensivt med seks mål. På Glassverket ble Emilie Christiansen kåret til beste spiller.

Marte Jonstad Røkke (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Med kveldens seier trygget Glassverket andreplassen på tabellen, og de ser nå ut til å cruise inn sølvmedaljene. Oppsal ble forbigått av Tertnes og ligger i øyeblikket på fjerdeplass. Jentene har samme antall poeng som Tertnes, og er fremdeles så absolutt med i fighten om bronseplassen.

Neste oppgave for Oppsal er Halden på bortebane om en uke.

Flere bilder fra kampen >>> (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge)

KAMPFAKTA
Oppsal – Glassverket 18-26 (7-13)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 16. serierunde
Oppsal Arena 11. februar 2015, 894 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Eli Marie Raasok –  Kaja Kristensen, Anniken Dahl Christensen, Anne Kjersti Suvdal, Malin Aune, June Bøttger 1 (1), Jenny Handal Sneve 2, Izabela Duda 1, Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 6, Amanda Kurtovic 1,  Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning, Christine Homme 3 og Nina Stokland 4

Målscorere Glassverket: Veronica Kristiansen 7,  Jeanett Kristiansen 3, Hege Bakken Wahlquist 3, Kristin Nørstebø 3, Emilie Christensen 3, Kari Brattset 3, Pia Christine Narvesen 2, Mina Gustavsen 1, Tiril Gunther Merg 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Glassverket 1×2 min
Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!