Toppkamp i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Toppkamp i Oppsal Arena

Sølvplasserte Glassverket er motstander i Oppsal Arena på onsdag.

Onsdag inviteres det til en real toppkamp i Grundigligaen i Oppsal Arena. Og ikke nok med det; det er gratis inngang!

Glassverket, som i øyeblikket er serietoer, ligger tre poeng foran Oppsal på bronseplassen. Med hjemmeseier på onsdag vil avstanden bli redusert til ett poeng, og med seks serierunder igjen å spille vil det fortsatt være spenning knyttet til hvor årets sølvmedaljer vil havne.

Oppsal og Glassverket , som begge rykket opp i eliteserien sesongen 2011/12, kan se tilbake på mange innbyrdes møter de siste årene. Statistikken kan ikke sies å gå i Oppsals favør. Faktisk må vi tilbake til desember 2010 for å finne forrige seriekamp som gikk hjemmelagets vei. På onsdag er det på høy tid å gjøre statistikken til litt penere lesning for de blå, og Oppsaljentene er da også superklare for å temme Veronica Kristiansen & co.

Alt ligger til rette for en jevn og spennende kamp, der det er vanskelig å utpeke en klar favoritt. Da lagene møttes i Drammen i høst vant Glassverket med to mål , mens Oppsal tok seieren da lagene spilte en forrykende cupkamp i Oppsal Arena i oktober. Da måtte det hele fire ekstraomganger til for å kåre en vinner.

Forsvarsspillet må sitte om Glassverket skal slås på onsdag. (Arkivfoto: Morten Schau)

Solid støtte fra tribunen vil være viktig for Oppsaljentene om drammenserne skal slås, og denne gang bør Oppsal Arena bli ekstra godt besatt siden det er gratis inngang. Møt derfor opp onsdag kl 18.00!
(NB Siden det er gratis inngang ventes det ekstra mye publikum. Det kan derfor være lurt å være litt tidligere ute enn vanlig…).

 

PS! Blir du igjen i Oppsal Arena etter damekampen, kan du få med deg enda en Grundigligakamp. Bækkelagets herrer, for øvrig med flere spillere med fortid i Oppsal, møter nemlig Nøtterøy til en viktig kamp kl. 20.00.

Følg Oppsal Håndball på Facebook