Tap i Bergen – Oppsal Håndball
Amanda Kurtovic

Tap i Bergen

Det tetner til i medaljestriden.

Det så en stund ut til å bli en jevn og tett kamp i Haukelandshallen. Lagene fulgte hverandre som skygger til 8-8 midtveis i omgangen. Da stoppet det helt opp for Oppsal, og hjemmelaget puttet seks mål på rad. Tertnes kunne da gå til hvilen med en komfortabel ledelse (16-9).

Oppsal gikk sterkt ut i den andre omgangen, og var på god vei til å oppnå kontakt igjen på stillingen 16-12. Da ble det imidlertid straffemiss, og med tekniske feil i de påfølgende angrepene ble veien for tung. Vertene var på sin side effektive, og de kontrollerte begivenhetene inn til en timålsseier (31-21).

Bestemannspremien på Oppsal i kveld gikk til Frida Nåmo Rønning, mens juryen utpekte målvakt Marie Davidsen til hjemmelagets beste spiller.

Oppsaltrener Arne Senstad var ikke særlig fornøyd med innsats og resultat. Han lover mer flyt og tempo hos de blå neste onsdag, når Glassverket kommer til Oslo. (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Oppsal ligger fortsatt på bronseplassen etter kveldens runde, men Tertnes er nå bare to poeng bak.  Opp til Glassverket på sølvplass er det fremdeles tre poeng, siden Glassverket også gikk på et klart tap i kveld, mot Nordstrand.

Nettopp Oppsal og Glassverket møtes til toppkamp i Oppsal Arena neste onsdag!

KAMPFAKTA
Tertnes – Oppsal 31-21 (16-9)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 15. serierunde
Haukelandshallen 4. februar 2015

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Eli Marie Raasok – Kaja Kristensen, Anniken Dahl Christensen, Anne Kjersti Suvdal 3 (2), Malin Aune,  Jenny Handal Sneve, Izabela Duda 5 (1), Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 4, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 2 og Nina Stokland 6

Målscorere Tertnes: Birgitte Karlsen Hagen 8,  Stine Skogrand 6, Celine Sivertsen 5 (3), Maren Roll Lied 3, Marie Liljegren 3,  Bodil Sørheim 3, Julie Lygren 2, Madeleine Hilby 1, Marie Davidsen 1

Utvisninger: Oppsal: 4x2min; Tertnes 2×2 min
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn en ypperlig blåtannhøyttaler fra Grundig!