Nøkkelkamp i Bergen – Oppsal Håndball
Anne Kjersti Suvdal

Nøkkelkamp i Bergen

Oppsals formsterke jenter blir utfordret av Tertnes.

I onsdagens 15. serierunde i Haukelandshallen møtes to lag som begge tilhører medaljesjiktet. Oppsal på tredjeplass har 20 poeng, mens Tertnes to plasser lenger ned står med 16 poeng. Utfallet på onsdag vil med andre ord få betydelig innvirkning på hvordan sluttabellen kan bli seende ut.

Dersom formsterke Oppsaljenter på onsdag gjør som de gjorde i Oppsal Arena i høst, nemlig å slå Tertnes, skal det mye til for at bergenslaget vil klare å hente inn forspranget. Dermed vil en medaljekonkurrent på sett og vis være hektet av.

Som nevnt vant Oppsal greit i Oppsal Arena i september, men de siste sesongenes resultater i Haukelandshallen har ikke gått samme vei. Der har det vist seg vanskelig å få ordentlig tak på Tertnes. I år er imidlertid Oppsal sterkere enn tidligere sesonger, og Tertnes kanskje noe svakere, ergo kan det bli en rysare i vestlandets hovedstad.

Med godt forsvarsspill skal Oppsal temme Stine Skogrand & co. Her fra høstens kamp i Oppsal Arena, som Oppsal vant 27-20. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Kampstart i Haukelandshallen er kl 18.30. Kampen vises på TV2 Sumo.
Har du ikke abonnement på TV2 Sumo, kan du løse dette til en god pris via Oppsal Håndball!
Les mer om dette.

Følg Oppsal Håndball på Facebook