Spennende søndagskamp – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel på onsdag?

Spennende søndagskamp

Alt ligger godt tilrette for en tett fight i Oppsal Arena på søndag.

Oppsaljentene har funnet vinterformen. Fem av seks mulige poeng er tatt så langt etter nyttår, og mot Byåsen vil jentene gjøre alt for å plusse ytterligere to poeng på kontoen.

Søndagens gjester har tidligere sesonger nær sagt alltid vært med i medaljestriden, og trønderne har en haug med sølvpokaler i premieskapet. I år er imidlertid rollene byttet om. I øyeblikket er det Oppsal med 18 poeng på tredjeplass som er nærmest medalje, mens Byåsen ligger på sjuende med 13 poeng. Da lagene møttes i Trondheim i høst var det også Oppsal som tok begge poengene med hjem etter en forrykende avslutning på kampen (30-36).

For  de yngre spillerne vil søndagens kamp motivere ekstra siden det på sett og vis blir et revansjeoppgjør etter det knepne tapet for Byåsen i cupfinalen for juniorer i romjula. Trønderlagets mannskap i Grundigligaen er ungt, og mange av de toneangivende var også med i Oslo Spektrum for tre uker siden.

Playmaker Frida Nåmo Rønning går for å revansjere juniortapet i Spektrum. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Husk at spenningen og dramatikken oppleves best live fra tribunen. Kampstart søndag kl 18.00 – velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook