Grei skuring i Bærum – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel søndag kveld?

Grei skuring i Bærum

Oppsal hadde full kontroll i Nadderudhallen.

Hjemmelaget kom bra ut i Nadderudhallen, og ledet 3-1 tidlig. Resten av kampen var det imidlertid Oppsal som dominerte, og det var aldri spenning knyttet til hvor poengene skulle havne.

Vilde M. Ingstad løper inn ett av sine fem mål. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Ved pause var Oppsal fire mål foran (9-13), og ledelsen økte raskt utover i den andre omgangen. På det meste var den oppe i ti mål, men vertene reduserte forspanget noe under kampens siste ti minutter. Måltavla viste 26-32 da kampen ble blåst av – en komfortabel seier for Oppsals jenter, som alt i alt leverte veldig bra i Nadderudhallen. Forsvarsmessig er det likevel fortsatt en del å jobbe med. 26 innslupne mål mot tabelljumboen kan synes i overkant.

Izabela Duda ble kåret til banens beste hos Oppsal. Hun har funnet tilbake til scoringsformen, og stoppet først etter å ha nådd tosifret antall scoringer. Målvakt Kathrine Sæthre ble utpekt til hjemmelagets beste spiller.

Izabela Duda er tilbake i form. Hun nettet ti ganger og var banens beste i Nadderudhallen. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Jentene trygger med kveldens seier tredjeplassen på tabellen. Det er fremdeles tre poeng opp til Glassverket, mens avstanden ned til neste lag er to poeng.

Neste motstander er Byåsen, som kommer til Oppsal Arena søndag 25. januar.

Se flere bilder fra kampen her (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge)
noblad.no: Oppsal lekte med Stabæk
budstikka.no: Nedrykksklokkene ringer for Stabæk