Enkel seier for Oppsal – Oppsal Håndball

Enkel seier for Oppsal

Etter tre seriekamper uten seier, var Oppsal tilbake på vinnersporet.

Gjestene fra Skrim Kongsberg holdt lenge godt følge med hjemmelaget i den første omgangen. Målene rant inn begge veier, og det var først i omgangens siste minutter at Oppsal kom foran med tre mål (17-14)

Izabela Duda tester skuddarmen, seks mål i kveld. (Foto: Morten Schau)

Etter hvilen skrudde hjemmejentene farten opp et lite knepp, og da hadde ikke Skrim så mye å svare med. Midtveis i omgangen var forspranget kommet opp i åtte mål, og denne ledelsen kontrollerte jentene inn til en komfortabel seier.

Playmaker Frida Nåmo Rønning leverte en god kamp, og sju mål. (Foto: Morten Schau)

Laginnsatsen var god i Oppsal Arena, selv om prestasjonene i perioder fortsatt varierer en del. Nina Stokland ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Hun var også, sammen med en god Frida Nåmo Rønning, mestscorende hos Oppsal med 7 mål. Like mange mål signerte Mona Bruskeland for Skrim, og hun ble da også utpekt til sitt lags beste.

Vilde Mortensen Ingstad kriger både i forsvar og angrep, fire mål i kveld. (Foto: Morten Schau)

Dette var en meget viktig seier for Oppsal. Med kveldens to poeng beholder jentene bronseplassen på tabellen. De ligger i øyeblikket to poeng foran Vipers og Byåsen, og har hele fire poeng tilgode på Skrim på sjetteplass. Opp til Glassverket på sølvplass er det tre poeng.

Nye poengsjanser venter allerede kommende søndag. Da er Stabæk vertskap i Nadderudhallen.

laagendalsposten.no: Skrim sprakk mot Oppsal

Marte Røkke kom inn mot slutten av kampen, og kvitterte med å putte Oppsals to siste scoringer. (Foto: Morten Schau)

Flere bilder fra kampen >>> (Foto: Morten Schau, Oppsal Håndball)
Enda flere bilder >>> (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

KAMPFAKTA
Oppsal – Skrim 36-28 (17-14)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 12. serierunde
Oppsal Arena 14. januar 2015, 493 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Eli Marie Raasok – Anniken Dahl Christensen, Anne Kjersti Suvdal 1, Malin Aune 2, Jenny Handal Sneve 3, Izabela Duda 6, Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 4, Amanda Kurtovic 4 (1), Marte Røkke 2, Frida Nåmo Rønning 7 (2), Christine Homme og Nina Stokland 7

Målscorere Skrim: Mona Bruskeland 7, Trine Haugstad 5 (1), Hege Løken 4, Jeannette Carlsen 3, Emilie Sjøgren 2, Cathrine Ø Korvald 2, Unnur Omarsdottir 2, Hanne Paulsen 2 (1), Henriette Bakkerud 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Skrim ingen
Dommere: Øistein Pettersen og Steinar Martinsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.