Endelig hjemmekamp – Oppsal Håndball

Endelig hjemmekamp

Skrim er damelagets første motstander i Oppsal Arena i 2015.

Andre halvdel av sesongen dras i gang når Skrim gjester Oppsal Arena onsdag. Kongsberglaget, som har vært et friskt innslag i Grundigligaen, har sanket 12 poeng ved halvspilt serie. Det gir en femtplass på tabellen, der det nå virkelig begynner å tetne til.

Oppsal besitter fortsatt tredjeplassen med 14 poeng, men det er nå bare tre poeng ned til Byåsen på sjuendeplass. Et godt resultat i onsdagens kamp vil derfor være svært viktig med tanke på medaljekampen.

Ser vi tilbake på høstsesongen vant Oppsal serieåpningen på Kongsberg ganske så greit med 6 mål. Oppsal har siden utkjempet mange tette kamper denne sesongen, blant annet har to av de tre siste seriekampene endt uavgjort. Det vil ikke komme som noen overraskelse om det blir jevnt også på onsdag, men så lenge jentene drar i land hjemmeseier er det helt greit…

Amanda Kurtovic og de øvrige Oppsaljentene gleder seg til årets første Grundigligakamp i Oppsal Arena. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Spenningen og dramatikken oppleves best i hall – kampstart kl 19.00 – velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook