Uavgjort i Fredrikstad – Oppsal Håndball

Uavgjort i Fredrikstad

Etter noen svært spennende sluttsekunder endte det, som i fjor, med poengdeling i Kongstenhallen.

Den første seriekampen etter EM-pausen åpnet med markant Oppsaldominans. Faktisk tok det nesten ti minutter før hjemmelaget satte sin første scoring, og da hadde Oppsal allerede nettet fem ganger. FBK fikk deretter mer orden i rekkene og hentet inn Oppsals ledelse, slik at det sto 11-10 ved pause.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som tok kommando, og de hadde på det meste en femmålsledelse (18-13). Oppsals jenter vet imidlertid veldig godt at en kamp varer helt til sluttsignalet går, og jentene hentet mesterlig inn ledelsen til 18-18.

Sluttminuttene ble ulidelig spennende. FBK ledet både 19-18 og 20-19, men i kampens siste sekund fikk Oppsal sin viktige utligning gjennom en syvmeter som Anne Kjersti Suvdal satte sikkert i mål. Hun ble også lagets toppscorer i Kongstenhallen med 6 mål, og ble dessuten kåret til Oppsals beste spiller.

Grundigligaen er nå nøyaktig halvspilt. Oppsal ligger etter kveldens resultater fortsatt på bronseplass på tabellen med 14 poeng. I neste kamp, som spilles førstkommende onsdag, kommer Skrim på besøk i Oppsal Arena.

KAMPFAKTA
Fredrikstad – Oppsal 20-20 (11-10)
GRUNDIGligaen kvinner 2014/15, 11. serierunde
Kongstenhallen 7. januar 2015, 319 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Eli Marie Raasok – Anniken Dahl Christensen, Anne Kjersti Suvdal 6 (1), Malin Aune 2, Jenny Handal Sneve 2, Izabela Duda 1, Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 3, Amanda Kurtovic 4 (2), Marte Røkke, Friåda Nmo Rønning, Christine Homme og Nina Stokland 2

Målscorere Fredrikstad: Ida Marie Wernersen 5, Katharina Steinsvik Olsen 4, Emilie Wernersen 4, Africa Sempere Herrera 3, Gabriella Juhasz 2,  Anette Helene Hansen 1, Anett Andersen 1
Utvisninger: Oppsal: ingen; Fredrikstad: 2×2 min
Dommere: Mads Dahlby Fremstad og Markus Kjelsrud Pedersen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!