2015 starter i Fredrikstad – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel i Trøndelag?

2015 starter i Fredrikstad

Oppsal møter på papiret overkommelig motstand.

Oppsal første oppgave i det nye året utspilles i Kongstenhallen onsdag kveld. Etter en så lang spillepause som det nå har vært i Grundigligaen, er det spenning knyttet til hvilke lag som entrer seriespillet igjen med storformen på plass.

Fredrikstad BK startet sesongen dårlig, men fikk noen gode resultater på tampen av høsten. FBK ligger likevel utsatt til på kvalikplassen med fem poeng, og vil derfor selge seg dyrt på hjemmebane.

Oppsal, med sine 13 poeng, går inn i det nye året på bronseplass, og jentene har en ambisjon om å bli der oppe og kjempe om medaljene. Målet er derfor å ta med seg to poeng hjem fra Kongstenhallen onsdag kveld. Tilsvarende kamp i fjor endte for øvrig med poengdeling.

Kampstart er kl 19.00. Kampen vises på TV2 Sumo.

Følg Oppsal Håndball på Facebook