Vant generalprøven – Oppsal Håndball

Vant generalprøven

Rekruttjentene vant siste seriekamp før jul. Cupfinalen neste!

Follo HK damer var motstander i søndagens 2.divisjonskamp i Langhushallen, og det var hjemmelaget som hadde overtaket i den første omgangen. Follo ledet med tre mål ved pause.

Etter pause speedet Oppsals ungjenter opp, og jentene leverte en god omgang. De kom raskt ajour, og var i ledelsen med to mål på 18-16. Derfra og ut kontrollerte de begivenhetene fint inn til seier 27-23.

Marte Røkke (bildet) var målhungrig og sto for hele 14 av Oppsals mål i det som altså var siste kamp før juniorfinalen mot Byåsen i Oslo Spektrum den 30. desember. Juniorfinalen blåses i gang kl 11.00 – ingen vits for Oppsalpatrioter å lure på hvor den formiddagen skal tilbringes!

Se Østlandets Blads oppsummering og bilder fra kamper

Følg Oppsal Håndball på Facebook