Ny Lerøyrunde i vest – Oppsal Håndball

Ny Lerøyrunde i vest

En ny spennende runde venter J18 i Bergen.

J18 setter helgekurs mot Bergen, der den andre runden i årets Lerøyserie går av stabelen. Etter at Oppsal var ett av tre lag som klarte full pott i første runde, satser jentene nå alt på å opprettholde statistikken denne helgen.

Helgens utfordringer heter Viking, Gjerpen og Larvik HK, og her gjelder det som alltid å stille fullt skjerpet til hver eneste kamp.

Det er ellers svært gode muligheter til å følge jentene i helgens kamper i Sandslihallen. Kampene streames på denne lenken; http://new.livestream.com/accounts/3095178, og det vil også bli oppdateringer på lagets twitterkonto @OppsalJ18kamper.

Vi ønsker J18 lykke til i helgens spennende Lerøyrunde!

Kamper og resultater Lerøyserien J18

Følg Oppsal Juniorelite på Facebook