Lokalderby runder av høstsesongen – Oppsal Håndball

Lokalderby runder av høstsesongen

Årets siste seriekamp er byderbyet, som alltid er et høyinteressant oppgjør full av nerve.

Denne gang stiller tabelltreer Oppsal som favoritter. Naboene på Nordstrand har så langt skuffet i årets serie, men fikk sine første poeng borte mot Fredrikstad forrige uke. Kan hende var det vitamininnspøytningen som kan løfte laget enda ett hakk.

Ser vi tilbake på fjorårssesongen vant Nordstrand det tilsvarende oppgjøret (26-30), mens det ble uavgjort da lagene møttes i Bjørnholthallen. Oppsal har hatt det med å utkjempe tette kamper denne sesongen, jf tre NM-kamper med ekstraomganger og den høydramatiske avslutningen i uavgjortkampen mot Vipers søndag som var. Lokaloppgjør kan motivere ekstra, og det er slett ikke umulig at det vil bli jevnt også på onsdag.

Amanda Kurtovic er endelig tilbake i banen. Hun er en av flere på Oppsal med fortid i Nordstrand. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Det var fantastisk stemning i Oppsal Arena under cupkampen mot Halden senest, og slik bør det bli også under byderbyet. Dette er et klassisk nabooppgjør mellom to lag og spillere som kjenner hverandre veldig godt, og definitivt en kamp som hører hjemme blant sesongens høydepunkter.
Med andre ord er det ingen grunn til å sitte hjemme onsdag og gå glipp av spenningen og dramatikken du kan få ringside i Oppsal Arena. Få med deg årets siste Grundigligakamp – kampstart kl 19.00 – velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook