Real utfordring i sør – Oppsal Håndball
Mer Oppsaljubel i Trøndelag?

Real utfordring i sør

Søndag skal det kjempes om svært viktige poeng i Aquarama.

Søndagens kamp i Kristiansand vil gi en pekepinn på om Oppsal vil være med i medaljestriden utover sesongen. Vipers må anses blant de mest seriøse utfordrerne til en topp tre plassering, og derfor vil bortepoeng være ekstra kjærkomne nettopp i denne matchen. Før kampen ligger hjemmelaget på sjetteplass, tre poeng bak Oppsal på bronseplass.

Sørlandslaget har prestert noe ujevnt så langt i sesongen, men det er på det rene at Gunnar Pettersens mannskap holder høy kvalitet når det klaffer. I siste serierunde vant de med åtte mål på bortebane mot Nordstrand. Oppsal må nok heve seg et hakk eller to fra den litt labre cupkampen mot Halden om det skal bli seiersdans i Aquarama søndag kveld.

EM-aktuelle Vilde M. Ingstad har stått fram som en av Oppsals nøkkelspillere denne sesongen. Søndag skal hun gjøre livet surt for Vipers. (Foto: Morten Schau)

Kampstart er kl 18.00. Kampen vises på TV2 Sumo.
Ekstra gunstig abonnement på TV2 Sumo er tilgjenglig via Oppsal Håndball!
Les mer om dette.

Følg Oppsal Håndball på Facebook