Oppsal J20 til NM-finale – Oppsal Håndball

Oppsal J20 til NM-finale

Oppsals juniorjenter er klare for finalen i Junior NM etter å ha slått Gjerpen med tre mål.

Oppsals juniorjenter vant kveldens semifinale på bortebane mot de regjerende mesterne. Det spennende oppgjøret mot Gjerpen endte med seier 27-30, og vi kan gratulere jentene med fortjent finaleplass i Oslo Spektrum 30. desember!

Etter en marerittaktig start på kampen, der hjemmelaget gikk rett i ledelsen 5-0, hentet Oppsaljentene seg mesterlig inn utover i omgangen.  De kortet sakte men sikkert ned på forspranget, og var første gang ajour på 13-13. Omgangens to siste mål var begge signert Oppsal, som med det gikk til pause med ledelse 15-17.

Lagene fulgte hverandre i begynnelsen av den andre omgangen, hele tiden med Oppsal 2-3 mål foran. Forsvarsspillet ble stadig bedre etterhvert som omgangen skred fram, og da økte også ledelsen til 5 mål på det meste.

Hjemmelaget ga imidlertid aldri opp, og nærmet seg igjen under kampens siste ti minutter. Nærmere enn to mål kom imidlertid aldri Gjerpen, og i kampens siste minutter, til tross for to utvisninger, kontrollerte Oppsals suverene juniorer kampen inn til seier 27-30.


Marte Røkke ble kåret til Oppsals beste spiller.

Finalen i NM Junior 2014 skal dermed spilles mellom Byåsen og Oppsal. Rydd plass i kalenderen for en herlig håndballkamp i Oslo Spektrum på lille nyttårsaften!

noblad.no: Oppsals J20 til cupfinalen
varden.no: Gjerpen ute av NM
ta.no: Gjerpen tapte mot Oppsal

KAMPFAKTA
Gjerpen – Oppsal 27-30 (15-17)
NM Junior kvinner, semifinale
Skienshallen 11. november 2014, 516 tilskuere

Oppsal: Dorentina Osmani, Eli Marie Raasok – Pernille Martinsen, June Bøttger 5, Ricke Bøttger 5, Vilde Mortensen Ingstad 3, Eira Aune, Mathilde Spieler Palmers, Marte Viljugrein Limi, Marte Jonstad Røkke 6, Synne Myhre, Frida Nåmo Rønning 7 (2), Malene Nordhus og Mariann Gabrielsen 4

Toppscorer Gjerpen: Dorthe Groa 8 (2)

Utvisninger: Oppsal: 4×2 min; Gjerpen: ingen
Dommere: Charles Whiteley og Andreas Daviknes Borge

Følg Oppsal Juniorelite på Facebook