Oppsaljuniorene til semifinale – Oppsal Håndball

Oppsaljuniorene til semifinale

J20 brukte lang tid på å hekte av Levanger, men var det klart beste laget i Oppsal Arena.

Oppsal var det førende laget gjennom hele kampen, men det tok likevel over 50 minutter før Levanger ble sagd virkelig av. Det var derfor et spennende oppgjør et ganske tallrikt publikum fikk se i Oppsal Arena.

Marte Jonstad Røkke, Oppsals mest erfarne, puttet syv mål og ble delt toppscorer. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Hjemmejentene gikk nemlig i rykk og napp, der angrepsspillet i lange perioder ble for stillestående og det ble for mye en og en. Oppsals tremålsledelse til pause klarte Levanger å utligne i løpet av den andre omgangens første 10 minutter. De neste 10 minuttene hang Levanger sånn noenlunde med, før det til slutt var takk og adjø under omgangens siste 10 minutter.

June Bøttger var den andre av kveldens mestscorende med syv nettkjenninger. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Mot slutten av kampen fikk Oppsal brettet spillet mer ut, og da rant målene inn bak Levangers målvakter. Seieren ble til slutt komfortable 24-17.

Mariann Gabrielsen, yngst på banen, scoret flere flotte mål fra høyrekanten da Oppsal rykket mot slutten. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Som resultatet tilsier leverte jentene en veldig god forsvarskamp, og aller bakerst rulet Eli Raasok, som er tilbake etter et lengre skadeavbrekk. Hun var banens beste denne tirsdagskvelden.

Eli Marie Raasok sto en praktkamp i mål. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Oppsal er, tross noen skadetilfeller, godt besatt på alle plasser. Det er alltid litt skummelt å spå, men det vil ikke forbause veldig om jentene får sin Spektrumdebut i romjula.

I semifinalen skal Oppsal møte Gjerpen, som gruste Glassverket i sin kvartfinale. Kampen skal spilles i Skien senere i november.

Se mange flere bilder fra kveldens kamp (fotograf Andreas Kristoffer Berge)
noblad.no: Oppsals nye superkeeper storspilte

Publikum var svært godt fornøyd med hjemmejentenes avslutning. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)