Mer cupjubel for Oppsal? – Oppsal Håndball

Mer cupjubel for Oppsal?

Finalebilletter ligger i potten når Oppsal tar i mot formsterke Halden onsdag.

Oppsal og Halden braker sammen i en spennende semifinale der utfallet uansett blir historisk; ingen av lagene har tidligere spilt finalen i Oslo Spektrum i romjula. Oppsal var ganske nær i fjor, men kom da til kort borte mot Tertnes i semifinalen.

Anne Kjersti Suvdal, en av landets absolutt beste venstrekanter,
er klar for å underholde publikum på onsdag. (Foto: Morten Schau)

I år er forutsetningene annerledes for Oppsal, med hjemmekamp og stor selvtillit i spillergruppa etter en forrykende høstsesong. Hjemmelaget stiller derfor som naturlige favoritter på onsdag, men Arne Senstad er svært tydelig på at laget går til oppgaven med stor ydmykhet.

-Høsten har vært solid for vår del, der mange av jentene har stått fram. Samtidig har vi ved noen anledninger hatt marginene litt på vår side, ikke minst gjelder det de siste to cuprundene. Det er også bare fire uker siden vi møtte Halden i Oppsal Arena, en kamp vi vant med bare to mål. Resultatet lyver ikke; det var en jevn kamp.

– Etter det har Halden fortsatt å vise god form, med sterk seier i kvartfinalen mot Byåsen og nå sist storseier mot Stabæk i serien på bortebane. Derfor er det helt nødvendig for vår del å være skjerpet til tusen på onsdag, sier Senstad.

Amanda Kurtovic satt på benken i siste seriekamp mot Storhamar, på vei tilbake fra skade. Hun vil trolig bli å se på banen onsdag. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Cupfinalene spilles som alltid lille nyttårsaften i Oppsal Spektrum. Oppsaltrener Senstad stiller mer enn gjerne der.

-Selvsagt vil det være en drøm å avslutte et kanonsemester med finale i Spektrum. Jeg var der en gang med juniorlaget til Storhamar, og det var en helt spesiell opplevelse. Nå har vi unngått Larvik i trekningen, og det gir oss absolutt sjansen. Den skal vi ta godt vare på i Oppsal Arena på onsdag.

Frida Nåmo Rønning kan se tilbake på en sterk høst. Hun vil gi alt for å få spille sin første cupfinale som 17-åring. (Foto: Morten Schau)

Onsdagens semifinale mellom Oppsal og Halden starter kl 19.00. Vi håper masse mennesker vil være med å lage topp cupspenning i Oppsal Arena, velkommen!

Følg Oppsal Håndball på Facebook