Oppsal slo Storhamar igjen – Oppsal Håndball

Oppsal slo Storhamar igjen

Publikum i Oppsal Arena ble underholdt av en ny thriller mellom Oppsal og Storhamar.

Det ble en målrik første omgang mellom to lag som kjenner hverandre godt. Storhamar hadde et visst grep i starten, og ledet på det meste med fire mål. Så fikk hjemmelaget mer kontroll på forsvarsformasjonene, og ikke minst kom jentene til med flere mål i ankomst- og kontraspillet. En underholdende omgang, med stor variasjon i prestasjonene, ebbet ut med hjemmeledelse 18-15.

Ny god kamp av Nina Stokland. (Foto: Morten Schau)

Den andre omgangen startet med to strafferedninger av Marie Sundfør Tømmerbakke, et viktig bidrag til at Oppsal beholdt sin ledelse på 2-3 mål til vel midtveis i omgangen. Da kom gjestene på et tidspunkt helt ajour på 25-25, og kampen sto og vippet.

I ledelsen kom derimot Storhamar aldri. Oppsaljentene kriget nok en gang praktfullt i sluttminuttene, og det var herlig seiersglede å se da sluttsignalet ljomet med 32-30 på tavla.

Christine Homme, best på Oppsal, bauta i forsvar og fire mål mot Storhamar. (Foto: Morten Schau)

Christine Homme ble kåret til beste spiller på Oppsal, der Vilde M. Ingstad var mestscorende med syv mål. Like mange noterte Ellen Marie Folkvord på Storhamar, der målvakt Maria Aarstad ble utpekt til beste spiller.

Oppsaltrener Arne Senstad var sliten etter kampen. -Dette tar på gitt. Litt rart at vi skal gjøre det så spennende, skjønner ikke helt hvorfor vi kan svinge så mye i en og samme kamp. Samtidig er jeg enormt stolt over måten jentene løser det på til slutt. Å se en sånn fightervilje gleder meg stort. Jentene vil rett og slett vinne, og det er en mentalitet som betyr mye om vi skal skape resultater på sikt. I fjor ville vi tapt en kamp som denne.

Vilde Ingstad, nok en gang ustoppelig, syv nettkjenninger og forsvarsklippe. (Foto: Morten Schau)

Kveldens seier var den sjette i GRUNDIGligaen for Oppsal, som beholder tredjeplassen på tabellen. Neste seriekamp er om drøye to uker, borte mot Vipers. Men allerede neste onsdag må publikum legge turen til Oppsal Arena og semifinalen i NM mot Halden.  Det blir garantert et underholdende oppgjør!

Frida Nåmo Rønning spilte hele kampen, og leverte nok en gang. (Foto: Morten Schau)

Oppsal Arena 29. oktober 2014, 655 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Anniken Dahl Christiensen, Anne Kjersti Suvdal 6,  Jenny Handal Sneve, Izabela Duda 1, Tina Magnus 4, Vilde M. Ingstad 7, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 4 (1), Christine Homme 4 og Nina Stokland 6

Målscorere Storhamar: Ellen Marie Folkvord 7, Maja Jakobsen 6,  Betina Riegelhuth 5,  Lise Binger 4, Linn-Marie Birkeland 3, Malene Aambakk 3 (1), Tonje Enkerud 1, Karoline Fredriksen 1
Utvisninger
: Oppsal: 2×2 min; Storhamar: 1×2 min
Dommere: Andre Hansen og Øistein Pettersen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!