Oppsal til semifinale – Oppsal Håndball

Oppsal til semifinale

Det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner i Presterudhallen.

Storhamar lå det det lille hakket foran gjennom hele den første omgangen. En del slurv i forsvarsarbeidet hos Oppsal førte til hele 16 baklengs, mens Stine Liden i vertenes mål bidro sterkt til at det kun ble notert 13 mål for Oppsal.

I den andre omgangen sto Oppsaljentene fram med en helt annen intensitet defensivt, noe som ga Storhamar store problemer. Hjemmelaget puttet bare to mål det første kvarteret, og da var plutselig et temposterkt Oppsal i føringen med en ledelse på tre.

I en kamp som virkelig svingte kom Storhamar tilbake. De gikk direkte fra 19-22 til 23-22, før Frida Nåmo Rønning utlignet til 23-23, som også ble resultatet ved full tid etter noen nervepirrende sluttsekunder, der begge lag hadde store sjanser til å avgjøre.

I den første ekstraomgangen rykket Oppsal fra og skaffet seg en tremålsledelse, som jentene siden kontrollerte på mesterlig vis i de siste fem minuttene med spilleforlengelse. Sluttresultat: 25-30 , og Oppsal er, som i fjor, klare for semifinale. Snakk om cuplag!

Brukbar stemning etter kampen.

På en kveld med herlig laginnsats ble Frida Nåmo Rønning utpekt av juryen som Oppsals beste spiller. Samme utmerkelse gikk til Ellen Marie Folkvord hos hjemmelaget.

Neste og siste utfordring før NM-finalen i Spektrum 30.desember, blir Halden, som slo Byåsen i sin kvartfinale. Semifinalen skal spilles i Oppsal Arena 5. november. I den andre semifinalen møtes Nordstrand og Larvik.