Åpen kvartfinale på Hamar – Oppsal Håndball

Åpen kvartfinale på Hamar

To formsterke lag møtes i Prestrudhallen.

Oppsal og Storhamar skal møtes to ganger den nærmeste uka. Kveldens kamp i Prestudhallen gjelder cupen, mens det neste onsdag dreier seg om seriekamp i Oppsal Arena.

Ett år tilbake så møttes nettopp Oppsal og Storhamar i kvartfinalen, den gang i Oppsal Arena. Det var en kamp Frida Nåmo Rønning (bildet)  og Oppsal dominerte fullstendig (37-21). Publikum vil garantert få se et vesentlig jevnere oppgjør i Prestrudhallen.

Oppsal har vært noe redusert en periode  som følge av skader. Laget har til tross for det stått fram med mye god håndball og jentene har vist en herlig fightervilje. Ikke minst gjaldt det i forrige runde i cupen, der Glassverket ble senket etter fire ekstraomganger.

Marie Sundfør Tømmerbakke har vist god form lenge. Hun var banens gigant da lagene møttes i cupen i fjor, og vil være viktig om Oppsal skal fikse avansement også i år.  (Foto: Morten Schau)

Arne Senstad gleder seg til enda et oppgjør i Prestrudhallen. -Dette synes helt åpent. Her møtes to lag som virker å være i form, og som kjenner hverandre veldig godt. Dette kan tippe begge veier, men vi ønsker å fortsette å plage de såkalte topplagene, så vi tar gjerne en reprise av fjorårets cupmatch, sier Oppsaltrener Senstad med et lurt smil.

Kveldens kamp i Prestrudhallen blåses i gang kl 19.00. De som ikke befinner seg på Hamar kan følge kampen  på TV2 Sumo.

Skulle du ønske et ekstra gunstig abonnement på TV2 Sumo er det nå tilgjenglig via Oppsal Håndball! Les mer om dette.

Følg Oppsal Håndball på Facebook