Forventet tap i Larvik – Oppsal Håndball

Forventet tap i Larvik

Et skadeskutt Oppsal maktet ikke å utfordre Larvik.

Etter en tidlig 4-0 ledelse til hjemmelaget, spilte Oppsal seg inn i kampen og hang greit med de første 20 minuttene i Arena Larvik, der målene rant inn begge veier. På 13-11 stoppet det imidlertid noe opp, og hjemmelaget gikk direkte til 17-11, før Oppsal igjen fant nettmaskene. Omgangen ebbet ut i noe roligere tempo til 18-14 ledelse til Larvik.

En svak start på den andre omgangen, med tre raske mål fra Larvik,  gjorde at Arne Senstrad måtte ta time-out tidlig. Det hjalp en stund, men utover i omgangen økte Larvik sin ledelse. En slik kamputvikling var ikke helt uventet siden flere sentrale Oppsalspillere for tiden er ute med skade. Larvik kunne til slutt innkassere to poeng gjennom en komfortabel seier 35-25.

Nina Stokland ble kåret til Oppsals beste. Hun nettet også syv ganger i Arena Larvik. (Arkivfoto: Morten Schau)

Alt i alt ble dette en helt grei kamp av Oppsal, som vel i grunnen ikke kunne forvente noe særlig mer ut fra forutsetningene. Kampen sett under ett ble likevel litt for mange 100 prosent sjanser sløst bort, så Oppsal kunne fort også sett 30-tallet på måltavla.

Mestscorende på Oppsal og lagets beste ble Nina Stokland med 7 mål, mens Alina Wojtas scoret like mange for hjemmelaget.

Neste kamp i GRUNDIGligaen for Oppsal er mot Storhamar i Oppsal Arena om to uker. Men før det, neste onsdag, møtes lagene i Pretsrudhallen på Hamar. Da gjelder det kvartfinale i NM.

KAMPFAKTA
Larvik HK – Oppsal 35-25 (18-14)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 7. serierunde
Arena Larvik 15. oktober 2014, 817 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Katinka Haltvik, Kaja Kristensen 1, Anniken Dahl Christiensen 1,  June Bøttger, Jenny Handal Sneve 5, Tina Magnus 1, Vilde M. Ingstad 3, Marte Røkke,  Frida Nåmo Rønning 4, Mathilde Rivas Toft 1, Christine Homme 2 og Nina Stokland 7

Målscorere Larvik: Alina Wojtas 7, Isabel Blanco 5, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4 (1), Nora Mørk 4, Sanna Charlotte Solberg 3,  Gro Hammerseng-Edin 3, Vilde Ingeborg Johansen 2, Linn Jørum Sulland 2, Kristine Breistøl 2, Tine Rustad Albertsen 2, Anja Hammerseng-Edin 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Larvik: ingen
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!