Seier i slitekamp – Oppsal Håndball

Seier i slitekamp

På en heller svak dag vant Oppsal likefullt med to mål mot Halden.

Oppsal kom aldri skikkelig i gang i den første omgangen. Jentene virket utladet og ukonsentrerte, og de lot gjestene fra Halden lede an. På et tidspunkt lå gjestene fire mål foran, men en viss skjerpet periode mot slutten av omgangen var nok til å ta Oppsal direkte fra 5-9 til pauseresultatet 10-9.

Den andre omgangen startet opp med et hjemmelag som var atskillig mer på hugget. Etter få minutter hadde Oppsal skaffet seg en fem målsledelse, og det hele så ut til å gå mot en kontrollert hjemmeseier. Imidlertid falt fokus nok en gang, og som i den første omgangen ble det altfor mye surr i angrepsformasjoene.

Halden kriget seg tilbake i matchen, slik at spenningen holdt seg nesten helt til kampen ble blåst av.  Nærmere avstand enn to mål kom østfoldingene imidlertid aldri .

Nina Stokland ble toppscorer og kåret til Oppsals beste spiller. (Arkivfoto: Morten Schau)

For Oppsals del var det mye surr å skue offensivt, men forsvarsspillet var i store perioder, og sørget for at poengene ble værende i Oppsal Arena. Kveldens jury kåret Nina Stokland til Oppsals beste spiller, mens på bortelaget falt valget på Martine K. Moen. Begge var også mestscorende med seks fulltreffere hver.

Oppsal har allerede plukket 10 poeng, og laget beholder tredjeplassen på tabellen etter kveldens sjette serierunde. Oppsal skal møte serieleder Larvik borte i neste runde, en runde som først spilles om halvannen uke grunnet landslagssamlinger.

En spennende uke venter Vilde Mortensen Ingstad, som skal til Danmark med landslaget. (Arkivfoto: Morten Schau)

noblad.no: Oppsal slo Halden på en dårlig dag
ha-halden.no: HHK tapte med to i Oslo

KAMPFAKTA
Oppsal – Halden 23-21 (10-9)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 6. serierunde
Oppsal Arena 5. oktober 2014, 480 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Katinka Haltvik, Kaja Kristensen, Anniken Dahl Christiensen 1, Anne Kjersti Suvdal 4 (2),  June Bøttger, Jenny Handal Sneve 4, Tina Magnus 1, Vilde M. Ingstad 2, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning, Christine Homme 4 og Nina Stokland 6

Målscorere Halden: Martine Kjøniksen Moen 6, Pernille Wang Skaug 4, Melanie Felber 3, Mette Kryger Jørgensen 3, Merethe Larsen 3 (2), Cecilie Mørk Hansen 1, Malene Staal 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Halden: ingen
Dommere: Mads Dahlby Fremstad og Markus Kjelsrud Pedersen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!