Mer jubel på søndag? – Oppsal Håndball

Mer jubel på søndag?

Oppsal stiller som naturlige favoritter når Halden gjester Oppsal Arena i den sjette serierunden.

Torsdagens cupkamp mot Glassverket krevde sitt, både fysisk og mentalt. Fysikken vil nok være restituert hos Oppsaljentene til søndagens seriekamp i Oppsal Arena, men det vil være viktig å ha fokus tilbake på plass også.

Linjespiller Vilde Ingstad vil ble en utfordring for Halden. Neste uke debuterer hun på landslaget, som 19-åring. (Foto: Morten Schau)

Halden er nyopprykket, men likefullt et lag som er i dytten. Det har resultert i fire poeng så langt etter seirere mot Fredrikstad og Nordstrand. I tilegg har Halden levert solide innsatser mot antatte medaljekandidaer som Vipers og Storhamar.

På en «normal dag» skal poengene i søndagens kamp bli værende i Oslo. Østfoldlaget vil imidlertid motiveres raskt dersom de ser at mulighetene er der i Oppsal Arena. Det vil derfor være viktig for hjemmelaget å ta tak i kampen fra start av.

Talentene Kristin Halvorsen og Frida Nåmo Rønning, begge fra Oppsals egne rekker, bidro sterkt i torsdagens cupavansement. De vil kunne bli viktige brikker igjen på søndag. (Foto: Morten Schau)

Spenningen og stemningen oppleves aller best fra tribunen i Oppsal Arena. Kampstart søndag kl 18.00 – hjertelig velkommen!

Følg Oppsal Håndball på Facebook