Kamp om kvartfinale – Oppsal Håndball

Kamp om kvartfinale

Oppsal og Glassverket møtes igjen, fire dager etter forrige dyst.

I fjorårets NM nådde Oppsal semifinalen, der det ble exit mot Tertnes. Laget ønsker å gå enda et steg lengre i år, men torsdag venter en seig utfordring når Glassverket stiller mot Anne Kjersti Suvdal & co i Oppsal Arena.

Søndagens seriekamp i Drammenshallen var av det jevne slaget, som kunne ha vippet begge veier. Oppsal hadde initiativet lenge, men drammenserne vant til slutt med to mål,  og det bør trigge hjemmelaget litt ekstra.

På hjemmebane, med noe mer skuddpondus og et par knepp opp på forsvarsjobbinga, er sjansen så absolutt tilstede for avansement. Det ligger i kortene at dette oppgjøret vil ha nerve og at få mål til slutt vil skille lagene.

Få med deg den spennende kampen om kvartfinalebillett torsdag kl 18.00 i Oppsal Arena!

Vilde M. Ingstad (t.v.), som er uttatt til Golden League, og Christine Homme (t.h), som er uttatt på rekruttlandslagets neste samling, blir viktige brikker for Oppsal på torsdag. (Foto: Morten Schau)

PS! Kvartfinalene ble trukket torsdag formiddag. Vinneren i Oppsal Arena skal møte Storhamar i kvartfinalen. Dersom Oppsal vinner vil kvartfinalen bli spilt på Hamar. Se NM-oppsettet hos NHF