Toppkamp i Drammen – Oppsal Håndball

Toppkamp i Drammen

Drammenslaget blir definitivt Oppsals hardeste nøtt hittil.

Oppsal har levert en strålende innledning på sesongen med full pott etter fire runder, deriblant seiere mot både sølv- og bronsevinnerne fra i fjor. Søndag skal Østensjøs stolthet forsøke å ta enda en gjev skalp.

Glassverket tapte seriepremieren mot Larvik, men står siden med tre strake seirere og seks poeng. Drammenserne ligger med det på tredjeplass på tabellen. Laget er en klar medaljekandidat og dessuten en motstander Oppsal har elendig statistikk mot. For at dette spøkelse skal forsvinne i Drammenshallen kreves det at Oppsaljentene fortsetter i flytsonen, og at de trår til med minst de samme defensive kvaliteter som ble vist i kampen mot Tertnes.

Glassverket må uansett finne seg i å være relativt klare favoritter skal vi tro ekspertene. Oppsalseier gir ihvertfall ganske så høy odds hos for eksempel  Norsk Tipping.

Skal Oppsal, her representert ved Nina Stokland og Vilde Ingstad, kunne tukte Glassverket kreves oppoffrende forsvarsspill fra start til slutt. (Arkivfoto: Morten Schau)

Legg gjerne turen til Drammenshallen, der det forventes høy stemning når Glassverket-Oppsal blåses i gang kl 18.00.

Kampen er ellers på sendeplanen til TV2 Sumo, og som alltid  i GRUNDIGligaen oppdateres kamputviklingen løpende på NHFs online-tjeneste.

PS! Lagene skal for øvrig møtes igjen allerede på torsdag i Oppsal Arena – da gjelder det avansement til kvartfinalene i cupen.

Følg Oppsal Håndball på Facebook