Fire på rad for Oppsal – Oppsal Håndball

Fire på rad for Oppsal

Solid defensiv jobbing og målvaktsspill i stjerneklassen ga to nye poeng.

Oppsal står fortsatt med full pott etter onsdagens 4.serierunde i GRUNDIGligaen. Et hjemmelag som nå oser av selvtillit fosset i fra til 6-1 ledelse før 10 minutter var spilt. Derfra og omgangen ut stilnet det noe av framover på banen, men et veldig solid forsvarsspill og fantastisk keeperspill av Marie Sundfør Tømmerbakke gjorde sitt til at bergenserne likevel aldri kom ordentlig inn i matchen, som sto 10-8 til pause.

Marie Sundfør Tømmerbakke leverte en praktkamp mot Tertnes. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

I den andre omgangen framsto Oppsal også råere framover på banen, samtidig som det defensive spillet fremdeles var upåklagelig. Det ble ganske tidlig klart at her måtte poengene havne i Oslo, og mot slutten av kampen fikk et fornøyd publikum se et hjemmelag som lekte seg i Oppsal Arena. Seieren ble til slutt svært så komfortable 27-20 mot de to foregående sesongers bronsevinnere.

Anne Kjersti Suvdal nøyde seg med en knapp omgang pga bronkitt. Hun rakk likevel å putte 6 mål. (Arkivfoto: Morten Schau)

På et Oppsallag, for kvelden uten Izabela Duda og Amanda Kurtovic, leverte Marie Sundfør Tømmerbakke en fantomkamp mellom stengene. Med en høy redningsprosent og mange perfekte kontringspasninger ble Marie helt fortjent utpekt til kveldens Oppsalspiller. Toppscorer hos hjemmejentene ble Nina Stokland, som tok skuddansvar og bidro sterkt framover med sine 7 mål.

Nina Stokland har virkelig funnet formen; 7 mål i kveld. (Arkivfoto: Morten Schau)

For Tertnes var Stine Skogrand mestscorende med 10 mål, og hun ble kåret til sitt lags beste spiller.

Larvik og Oppsal er de eneste lagene som er uten poengtap sålangt i GRUNDIGligaen. Førstkommende søndag skal Oppsal til Drammenshallen for å møte Glassverket, som ligger på tredjeplassen på tabellen.

Marte Røkke sørget for 100% uttelling på Oppsals 7-metere. (Arkivfoto: Morten Schau)

Ekte seiersglede i Oppsal Arena (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Se mange flotte bilder fra kampen (fotograf: Andreas Kristoffer Berge) >>>

KAMPFAKTA

Oppsal – Tertnes 27-20 (10-8)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 4. serierunde
Oppsal Arena 24. september 2014, 1021 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Katinka Haltvik, Anne Kjersti Suvdal 6, Malin Aune, June Bøttger, Jenny Handal Sneve 4, Tina Magnus, Vilde M. Ingstad 4, Kristin Halvorsen, Marte Røkke 4 (4), Frida Nåmo Rønning, Mathilde Rivas Toft, Christine Homme 2 og Nina Stokland 7

Målscorere Tertnes: Stine Skogrand 10 (5), Tonje Løseth 5, Birgitte Karlsen Hagen 2, Marie Liljegren 1, Celine Sivertsen 1, Jeanette Holgersen 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Tertnes 2×2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!