Høyinteressant kamp – Oppsal Håndball

Høyinteressant kamp

Kan Oppsal fortsette sin fantastiske ferd med å slå Tertnes på onsdag?

Oppsal har de siste par sesongene levert flere gode kamper mot Tertnes, men det har aldri holdt helt inn til seier. På onsdag kommer en ny anledning, og forutsetningene for å ta skalpen til bergenslaget har neppe vært bedre.

Årets Oppsallag har betydelig mer tyngde og flere strenger å spille på enn foregående sesonger.  Onsdagens motstander har vunnet bronsemedaljer de to siste sesongene, og ligger også i øyeblikket på 3.plass, på plassen bak Oppsal.

Bergenslaget har mistet noen spillere siden fjorårssesongen. Likevel er det en medaljekandidat som legger turen til Oppsal Arena. Anført av landslagsaktuelle Stine Skogrand vil gjestene ha som mål å ta med seg poengene hjem til vestlandet.

Anne Kjersti Suvdal, en av mange som vil fighte for Oppsals første ligaseier mot Tertnes. (Foto: Morten Schau)

Oppsal står med 6 poeng og full pott så langt. Tertnes har 4 poeng fra seiere mot Storhamar og Nordstrand, mens de tapte knepent for Vipers. Sannsynligheten er stor for at det vil bli jevnt også i Oppsal Arena, i en kamp mellom to lag som begge har et mål om en plassering høyt oppe på tabellen.

Spenningen og stemningen oppleves aller best fra tribunen i Oppsal Arena. Kampstart kl 18.00 – hjertelig velkommen!

Følg Oppsal Håndball på Facebook