Lakmustest i Trondheim – Oppsal Håndball

Lakmustest i Trondheim

Etter å ha innledet GRUNDIGligaen med to klare seire, venter nå en større utfordring.

Byåsen har omtrent abonnert på sølvet i mange år, og er tippet i medaljekampen også denne sesongen. Dog skal det sies at trønderne på papiret er noe svekket sammenlignet med tidligere år. Et par profiler er borte, og erstatterne er ganske unge og urutinerte.

Derfor er kanskje muligheten til å overraske der nå for et Oppsallag i flytsonen. Full poengpott så langt gir selvtillit, og i Nidarøhallen stiller jentene dessuten som underdogs. Det kan være et spennende utgangspunkt. Søndag kommer uansett det første virkelige svaret på hvor gode Oppsal er/kan bli denne sesongen.

Fryktet duo, Duda og Suvdal, som allerede har rukket å markere seg  (Foto: Morten Schau)

Kampstart i Nidarøhallen er kl 18.00. De som ikke er i Trondheim kan se kampen  på TV2 Sumo. Som alltid  i GRUNDIGligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.

Følg Oppsal Håndball på Facebook