Jubel i Oppsal Arena? – Oppsal Håndball

Jubel i Oppsal Arena?

Stabæk er første lag ut i Oppsal Arena.

Onsdag får endelig hjemmepublikummet i Oppsal Arena anledning til å bli bedre kjent med årets Oppsallag. Laget framstår som sterkere enn i fjor gjennom tilskudd av flere spillere som vil markere seg i Grundigligaen. I serieåpningen på Kongsberg var ikke minst flere av de nye spillerne viktige brikker til seieren.

Bærumslaget kan på sin side synes å være noe svekket fra forrige sesong, blant annet har begge søstrene Solberg funnet seg nye klubber. Likevel, Stabæk vil mønstre et ungt lag med mye glød i Oppsal Arena, og skal på ingen måte undervurderes.

Oppsaltrener Arne Senstad var ikke utelukkende fornøyd med innsatsen mot Skrim. Han etterlyste større effektivitet både i forsvar og angrep. Er dette kommet på plass til onsdag, og med et solid publikumstrøkk i ryggen, bør alt ligge til rette for at Oppsals poengsaldo dobles.

Kampstart kl 19.00 i Oppsal Arena – hjertelig velkommen!

Sesongkort er en god ide >>>

Følg Oppsal Håndball på Facebook