Tapte, men gikk videre – Oppsal Håndball

Tapte, men gikk videre

Oppsals juniorjenter er klare for neste runde i Lerøyserien.

Oppsal er tittelforsvarere, men helgens runde i Kristiansand viste at konkurransen er hard i klassen. Mot Våg førte Oppsaljentene det aller meste av kampen, og ledelsen var ved flere anledninger både på 3 og 4 mål.

Mot slutten av kampen falt imidlertid fokuset, og vips var Våg ajour. Få sekunder før slutt gikk hjemmelaget også opp i ledelsen, og det ble også vinnermålet. Seier til Våg 22-21.

Larvik Turn skulle være dagens andre motstander, men under oppvarmingen kom beskjeden om at LT hadde trukket laget på grunn av sykdom. Det var en kjedelig melding for Oppsal som virkelig ville vise seg fram fra en bedre side.

Da ble det med denne ene kampen i Karusshallen, og både Våg og Oppsal går videre til den andre kvalifiseringsrunden som spilles den første helgen i oktober. Da kreves det fokus fra start til slutt i samtlige kamper om det skal bli avansement til hovedrundene.

Alt om Lerøyserien på NHFs nettsider