Solid seier – Oppsal Håndball

Solid seier

Oppsaljentene leverte varene i lange perioder på Kongsberg.

Oppsal møtte nyopprykkede Skrim i seriepremieren i Kongsberghallen. Kampen åpnet jevnt, der lagene fulgte hverandre til 6-6, så sa Oppsal takk for følget.

Anført av en god Anne Kjersti Suvdal raste målene i perioder inn bak Skrims målvakt. Oppsal var 5 mål foran ved pause (13-18), og de kontrollerte begivenhetene gjennom hele den andre omgangen, slik at vertene aldri kom ordentlig inn i kampen.

Ledelsen var på det meste så stor som 10 mål, der seieren til slutt ble 33-27, der nevnte Suvdal ble toppscorer med ni mål, ett flere enn en annen av årets nykommere, linjespiller Vilde M. Ingstad. Sistnevnte ble kåret til Oppsals beste spiller.

Oppsaltrener Arne Senstad var fornøyd med seier, men ikke med alt som ble vist på banen.
-Her hadde vi mulighet til å vinne med mange mål, men slurver for mye både offensivt og defensivt. Tidvis spiller vi glitrende håndball, for så å falle ned på bunnnivå i perioder.  Vi må rett og slett være mer kyniske og effektive når vi skal opp mot bedre motstand. Likevel, toppnivået begynner å bli veldig bra, avslutter Senstad med et smil.

Førstkommende onsdag har Oppsal første sjanse til å vise seg fram mer kyniske og effektive. Da er det klart for sesongens første hjemmekamp når Stabæk tar turen til Oppsal Arena. Kampstart er kl 19.00.

KAMPFAKTA
Skrim – Oppsal 27-33 (13-18)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 1. serierunde
Kongsberghallen 7. september 2014, 700 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Katinka Haltvik, Anne Kjersti Suvdal 9 (4), Jenny Handal Sneve 2, Izabela Duda 3, Tina Magnus 2, Vilde M. Ingstad 8, Kristin Halvorsen, Frida Nåmo Rønning 4, Mathilde Rivas Toft, Christine Homme 2 og Nina Stokland 3

Målscorere Skrim: Trine Haugstad 8 (1), Ingvild Bakkerud 7 (2), Hege Løken 2, Mona Bruskeland 2, Emilie Sjøgren 2 (1), Cathrine Ø Korvald 2, Victoria Korir 1, Unnur Omarsdottir 1, Jeannette Carlsen 1, Henriette Bakkerud 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Skrim 1×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!