Favoritter i serieåpningen – Oppsal Håndball

Favoritter i serieåpningen

Oppsal åpner GRUNDIGligaen med bortekamp på Kongsberg.

Det betyr at det er et nyopprykket lag de blå skal krige mot i årets første seriekamp. Skrim og Oppsal har møttes mange ganger de senere årene i 1.divisjon, og lagene hadde sist en dyst i Vestfjorden Cup for noen uker siden, en kamp Oppsal vant greit.

Da dreide det seg imidlertid mest om trening, nå gjelder det poeng og forutsetningene er helt annerledes. Skrim kommer til å stille enormt motiverte, slik nyopprykkete lag har for vane.

Kongsberglaget, som nå trenes av tidligere herretrener i Oppsal, Bent Dahl, er av mange spådd å kunne få det tøft i eliteserien. Oppsal er av trenerne i GRUNDIGligaen tippet å havne på en femteplass, og stiller derfor med et soleklart favorittstempel i premieren på søndag.

Izabela Duda er meldt veldig klar for å åpne scoringskontoen på søndag (Arkivfoto: Morten Schau)

Oppsaltrener Arne Senstad har en litt mer nøktern inngang til kampen: -Dette er et oppgjør vi svært gjerne vil vinne. Det betyr mye for selvtilliten å komme godt i gang. Likevel vet vi av erfaring at ingenting kommer gratis i eliten. Hver kamp lever sitt eget liv, og Skrimkampen kommer nok til å bli jevn og tett som mange andre kamper denne sesongen. Jentene er imidlertid så klare det går an å bli, og vi gleder oss virkelig til å komme i gang.

Det kommer til å syde i Kongsberghallen med masse folk som vil heie fram hjemmelaget i elitedebuten. Vi håper at også mange Oppsaltilhengere vil være på plass, husk at det bare er en drøy time i bilen til Kongsberg. Kampstart søndag kl 18.00!

Følg Oppsal Håndball på Facebook