Oppsal spiller Vestfjorden Cup – Oppsal Håndball

Oppsal spiller Vestfjorden Cup

Oppsals sesongforberedelser fortsetter med treningsturnering på Hurum.

To uker før seriestart skal Oppsal i helgen måle krefter med flere eliteserielag. Åtte lag fra det øverste nivået deltar i årets utgave av Vestfjorden Cup, en turnering som har etablert seg som et fast innslag i Oppsals sesongoppkjøring.

Oppal starter årets turnering fredag kveld mot Skrim, samme motstander som de også skal ha i seriepremieren i Kongsberghallen den 7.september. Lørdag fortsetter det med kamper mot Storhamar og Glassverket, før helgen avsluttes med plasseringskamp på søndag.

Det ligger med andre ord an til god og verdifull matching i Sætrehallen i helgen.

Alt om Vestfjorden Cup finner du her

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook