Mye moro i vente – Oppsal Håndball

Mye moro i vente

Oppsal leverte mye bra i treningskamp mot Storhamar.

Som del av forberedelsene mot eliteseriestarten om drøye tre uker, spilte Oppsal torsdag en av få treningskamper i Oppsal Arena. Oppsal og Storhamar utkjempet to fulle omganger, samt en halv omgang til slutt, der særlig de minst rutinerte fikk spilletid.

Hos Oppsal hvilte relativt mange spillere som følge av sykdom og småskader. De som var med viste likevel til fulle at ingenting vil bli gitt ved dørene denne sesongen. Kampen var jevn hele veien, selv om storspillet av naturlige årsaker først kan ventes noe senere. Lagene er fortsatt preget av solide doser mengdetrening. Gjestene fra Hamar endte til slutt 3 mål foran hjemmejentene.

Izabela Duda viste med 7 spillemål at hun har alvorlige hensikter om å nå høyt på en viss statistikk kommende sesong. (Arkivfoto: Morten Schau)

Første hjemmekamp i eliteserien spilles onsdag 10. september mot Stabæk. Vær smart å sikre deg sesongkort allerede nå.

 

Oppsal – Storhamar 32-35 (12-12, 14-16, 6-7)
Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Tina Osmani – Malin Aune 3 (1), June Bøttger, Ricke Bøttger 5, Anniken Dahl Christensen 2, Izabela Duda 7, Christine Homme 3,Vilde Ingstad 4, Mathilde Palmers 1, Marte Røkke 3 (2) og Nina Stokland 4

Mest-scorende Storhamar: Malene Aambakk 6